VVS FÖRETAG SOLLENTUNA

vvs företag sollentuna

Om du är på jakt efter ett bra VVS företag i Sollentuna har du verkligen kommit till rätt plats. Vi på Jarla Rör har bred kompetens inom VVS och det är enkelt att be om en offert från oss. Du fyller i vårt formulär om vad du vill ha hjälp med så fixar vi offerten snabbt och smidigt.

Vi kan hjälpa dig med totalentreprenad inom köks- och badrumsrenovering, samt hjälpa dig att installera värmepump, golvvärme eller gasspis. Vi är ett komplett VVS företag i Sollentuna.

Jarla Rör AB – VVS företag i Sollentuna

Jarla Rör har kompetens för alla typer av rörarbeten och VVS-tjänster. Kunnig personal och hög servicegrad. Certifierade enligt branschstandard.

Ring 08-410 300 44 eller fyll i formuläret nedanför!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and
Terms of Service apply.

Rörmokeri och VVS-arbeten

Vi är ett VVS företag i Sollentuna som är auktoriserade att utföra både VVS-arbete och gasinstallation. I detta ingår bland annat konvertering från el till vattenburen värme, installation av golvvärme, gasarbeten och gasinstallation, installation och lagning av värmepumpar och värmepannor samt varmvattenberedare. Givetvis utför vi även stambyten, om du behöver byta ut alla rör och ledningar i ditt hus. Det är en bra idé att fixa detta innan de gamla rören spricker och orsakar större problem och kostnader.

Totalentreprenad

Vi erbjuder även köks- och badrumsrenovering och vi samarbetar med byggfirmor och elektriker runt om i Stockholms län för att kunna erbjuda totalentreprenad. På så sätt får du en prisuppgift på vad allting kommer kosta utan att behöva räkna ihop kostnaden själv. Med tio år i branschen har vi stor erfarenhet både av kök och badrum. Du kan också få hjälp med ombyggnad om du inte vill totalrenovera och även då med totalentreprenad. Skulle du ha frågor behöver du bara fråga oss, oavsett vad det handlar om.

Behöver du ett VVS företag i Sollentuna?

Offert

Om du behöver vår hjälp kan du be oss om en kostnadsfri offert. För att få en offert så snabbt som möjligt rekommenderar vi att du använder dig av vårt formulär på hemsidan. Där ska du fylla i så mycket information som möjligt för att få en så bra och rättvisande prisuppgift som möjligt. Efter att vi har tagit en titt på vad det kommer kosta kommer vi kontakta dig via mejl eller telefon så snabbt vi kan, självklart helt utan kostnad.

Om Jarla Rör

Jarla Rör grundades 2009 och har alltså tio års erfarenhet av branschen. Vårt företag har för närvarande elva stycken anställda och arbetar i hela Storstockholm. Fredrik Karlsson är grundare och VD och har 16 års erfarenhet inom branschen. Vi hjälper dig med vattenrening, värmeinstallation, gasarbeten och nybyggnation och vi erbjuder våra tjänster till företag, privatpersoner och industrier. Alla våra anställda är certifierade och har de utbildningar som krävs för att utföra ett bra VVS-arbete oavsett vad det gäller. Kontakta oss idag för en offert!

Sammanfattning

Är du ute efter ett VVS-företag i Sollentuna? Då har du verkligen kommit till rätt plats här på Jarla Rör. Vi utför nämligen alla typer av VVS-arbeten och har hittills funnits i branschen i tio år. Förutom VVS sysslar vi även med gasinstallation, samt att vi erbjuder totalentreprenad. Det kan vi göra eftersom vi samarbetar med flera olika byggfirmor och elektriker i området. Du begär enkelt en offert på vår hemsida och sedan hör vi snabbt av oss med prisuppgiften via mejl eller telefon.