Om Jarla Rör AB

Jarla Rör AB är ett företag som utför stort och smått inom VVS-arbeten för privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och industrier. Vi erbjuder våra tjänster inom pannbyte, värmeinstallationer, avloppsanläggningar, gasarbeten, stambyten, vattenrening, renovering, nybyggnation samt ROT-arbeten inom VVS.
Företaget har sitt säte i Stockholm och grundades 2009 av Fredrik Karlsson och har idag 11 anställda, Fredrik har arbetat inom VVS branschen i 16 år.

Vårt dotterbolag Jarla Skärgårdsservice AB utför rörarbeten och vvs-installationer i Vaxholm, Österskär, Norrtälje och övriga skärgården. Våra rörmokare är snabbt på plats med egen båt och en stor uppsättning verktyg och delar som kan behövas.

Vår erfarenhet

Vi är medlemmar i VVS-företagen och är auktoriserade för gasinstallation och för VVS. Samtliga anställda har ID06 (elektroniska personalliggare i byggbranschen) samt utbildning inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Företaget har ett AA kredit betyg och ägaren är verksam i den dagliga verksamheten. Vi samarbetar med andra företag inom närliggande branscher och vi arbetar efter att leverera i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris.

Fredrik Karlsson, VD

Maila Fredrik

Patrik Karlsson

Maila Patrik

Elias Svensson

Maila Elias

Felix Hedlund

Maila Felix

Emil Isotalo

Maila Emil

Emil Nilsson

Maila Emil

Johnny Larsson

Maila Johnny

Patrik frödin

Maila Patrik

Chris Gustafsson

Maila Chris

Vilgot Ganebo-Nylén

Maila Vilgot